Foto: F64
Līgo vakara koncerts Rīgā radījis neskaitāmas diskusijas tā skatītāju vidū. Kamēr vieni runājuši par stilīgi tautiskajiem mākslinieku skatuves tērpiem, otri sajūmā apsprieduši dīvas Olgas Rajeckas (attēlā pa labi) izskatu.

To, ka Olga Rajecka svētku koncertā Krastmalā izskatās labāk kā jebkad, pamanīja teju visi pie ekrāniem sēdošie un tie, kas muzikālo šovu baudīja klātienē.

Skatuves dīvas vizuālo uzplaukumu tauta ievēroja jau pavasarī, bet Olgas izskats Līgo vakarā pārpēja visu iepriekš redzēto. Māksliniece uzstājās spilgti dzeltenā kleitiņā, kas lieliski izcēla viņas augumu.

Gaišajiem matiem Olga ļāva vasarīgi viegli krist pāri pleciem, savas trenētās kājas izcēla ar zaļām augstpapēžu kurpēm, bet izcilajam ansamblim īpašu odziņu piešķīra Olgas zeltainais iedegums.

Rotājusies vien ar vieglu grimu, māksliniece uz skatuves bija svaiga un starojoša. Dīva šoreiz nudien atstāja savā ēnā krietni jaunākās kolēģes un lika skatītājiem runāt par to, kas gan ir mākslinieces svaigā izskata noslēpums.

Daži spriež, ka Olgai labu darījusi izteikti garo matu nogriešana un aktuālā "čolka", citi runā, ka visa sāls ir dzeltenajā tonī, kas māksliniecei ļoti piestāv un ko viņa šogad sākusi izvēlēties iepriekš iemīļotās rozā krāsas vietā, bet lielākā daļa fanu ir pārliecināti, ka Olgas skaistuma noslēpums ir beidzot atrastā īstā mīlestība. Galu galā – mākslinieces izskats sācis plaukt tieši pēc kāzām ar Ivo Bankavu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!