Foto: DELFI

Piektdien, 8. martā, nepatīkams piedzīvojums gadījies šovā Okartes skatuve iepazītajai dziedātājai Laurai Railai – jaunā skatuves māksliniece piedzīvojusi savu pirmo autoavāriju.

"Braucot uz darbu, steidzos, tāpēc izvēlējos īsāko ceļu, pa kuru vēl nebiju braukusi. Muļķīgi, bet biju ieņēmusi galvā, ka man ir galvenais ceļš, un tālāk jau viss notika palēninājumā.

Redzu no kreisā ceļa mašīnu, domāju, ka viņa dos man ceļu, tā nenotiek, ātri izlemju, ka bremzēt man vairs nav laika, jo tad manai mašīnai ietrieksies tieši sānā, taisu manevru uz labo pusi ar cerību, ka tikšu..." savā Facebook profilā īsi pēc notikušā vēstīja Laura.

Tiesa, ātrā reakcija nav paglābusi dziedātājas vadīto automašīnu no sadursmes, kas nu kļuvusi par Railas pirmo autoavāriju mūžā.

"Rezultātā sitiens pa riteņa daļu, kurš liek manai mašīnai apmesties pilnīgi otrādāk un aiznes mani ļoti tālu no notikuma vietas. Pat policija brīnījās, kā es tik tālu varēju būt, bet trieciens bija spēcīgs," piedzīvotajā dalījusies Laura.

"Mana sieviešdiena iesākās ar pirmo avāriju manā mūžā. Man nekas nekaiš, tas galvenais. Blakus stāvošie teica, ka mašīna ir tikai dzelži, tā jau ir... Galvenais, ka neviens nav cietis," notikušo analizējusi Laura. 
Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!