Foto: Mango
Populārais dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā) netic 2012. gadā prognozētajam pasaules galam, bet zina, ka gads būs izdevies, lai gan pats sev nekādas apņemšanās uz svētkiem nav izvirzījis.

"Es ar 1. janvāri sev nekādas apņemšanās neizvirzīju - parasti jau svarīgākās apņemšanās rodas gada laikā pašas no sevis. Tie, kuri apņemas no 1. janvāra sākt jaunu dzīvi, pēc nedēļas parasti ir to visu aizmirsuši. Es šogad vienkārši turpināšu iet iesākto ceļu," izklaides portālam Mango stāsta Reiniks.

Mūziķis atklāj, ka neesot māņticīgs attiecībā uz 1. janvāri kā jaunas dzīves sākumu - viņš vairāk tic tam, ka sevi mainīt apņemties lietderīgāk ir paša dzimšanas dienā.

"Esmu izpētījis, ka pēc astroloģijas principiem dzīvi iespējams mainīt no savas dzimšanas dienas, tāpēc uz reālām pārmaiņām pēc 1. janvāra var cerēt tikai tie, kuri dzimuši 31. decembrī vai 1. janvārī," smejas Reiniks, kurš savas lielās vēlēšanās iedomājas jubilejā.

Jaunajam gadam mūziķis sev gan izvirzījis konkrētus mērķus, taču pirms to sasniegšanas nevēlas lieki pļāpāt - ja nu nepiepildās. Šogad prognozētajam pasaules galam Reiniks netic.

"2012. gads man ir kārtējais gads, kas nāk pēc viena veiksmīga gada, un, cerams, būs tikpat izdevies. Nedomāju, ka šogad gaidāms pasaules gals, lai gan man patika filma 2012. Vispār neesmu lasījis prognozes, ko astrologi šogad sola, tāpēc īpaši neiespringstu, satraucoties par to, kāds būs pūķa gads.

Zinu tikai to, ka pūķim patīk spožas lietas, bet es neesmu uz spožumu tendēts, taču tik un tā nešaubos, ka gads izdosies," prognozē populārais dziedātājs. Par to, ka tā visdrīzāk arī notiks, liecina arī tas, ka pūķa gadu sveikt mūziķim izdevies patīkamā gaisotnē.

"Šoreiz gada nogales svētkos patiešām izdevās atpūsties. Sagaidīju ļoti labi, tātad arī gads būs labs," priecājas Reiniks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!