Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja un šova Dejo ar zvaigzni uzvarētāja Liene Greifāne (attēlā) pēdējās nedēļas laikā bijusi īpaši bieža viešņa friziersalonā. Dziedātāja, kura nupat pieaudzēja garas, blondas matu cirtas, pēc nepilnas nedēļas atkal devusies uz frizētavu un steigusi galvas rotu pārkrāsot.

Pie gariem, blondiem matiem Liene tika maija brīvdienu priekšvakarā. Fani vēl tā īsti nepaspēja pierast pie mākslinieces jaunā imidža, kad viņa atkal metās frizēties.

Ieraugot Lienes Instagram profilā kārtējos selfijus no frizētavas, viņas fani metās vaimanāt par to, vai tad pēc piecām dienām atkal tiks mainīta sasuka. Dziedātāja turpināja kaitināt fanus, publicējot selfijus no matu meistara darba procesa un liekot tautai mocīties neziņā par rezultātu.

Galu galā māksliniece atklāja savas kārtis - viņas pieaudzētie mati friziersalonā ieguvuši jaunu krāsu - allaž blondās cirtas nu tikušas pie tumšiem akcentiem. Ieraugot rezultātu, Lienes fani steidza jūsmot par pārmaiņām.

"Saka, ka perfekti cilvēki nepastāv? Lienīte ir apgāzusi šo faktu, pierādot pretējo," raksta kāda mākslinieces atbalstītāja. Tikmēr dziedātāja steidz izrādīt jauno sasuku selfijos rītā un vakarā, saņemot arvien jaunas uzslavas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!