Foto: F64
Latvijā populārā dziedātāja LieneCandy, kura pēdējos gados daudz laika pavada Amerikā un pat ieplānojusi jau tuvākajā nākotnē pārcelties uz dzīvi tālajā zemē, izšķīrusies no sava amerikāņu drauga un atkal bauda brīvas sievietes statusu.

Kopš šķiršanās no bērna tēva LieneCandy sagājusies ar vairākiem puišiem, bet aizvadītā gada nogalē viņa Rīgā uzņēma savu amerikāņu draugu Metjū Batleru (abi attēlā) un intervijās pašmāju medijiem neslēpa, ka sākusi jaunas attiecības un, viesojoties ASV, mitinās pie mīļotā vīrieša.

Tiesa, attālums abu mīlestībai par labu nenāca, un šonedēļ tapis zināms, ka dziedātāja atkal ir brīva sieviete - to viņa apstiprinājusi izdevumam Kas Jauns, sīkākus komentārus par šķiršanās iemesliem gan nesniedzot.

Lai gan tālajā zemē mīlestība dziedātāju vairs negaida, jau oktobra sākumā viņa atkal dosies uz ASV, lai strādātu pie jaunām dziesmām, tiktos ar producentiem un profesionāli attīstītos.

"Es jau arī toreiz - pirms gada - uz ASV nebraucu, lai meklētu attiecības un lai iemīlētos," žurnālam Kas Jauns atzinusi dziedātāja un norādījusi, ka šobrīd viņas plānos neietilpst jaunu attiecību veidošana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!