Foto: Mango

Visās šovbiznesa sfērās plaši atpazīstamais modelis un dziedātājs Markus Riva (attēlā) savam faniem labi zināmajam tetovējumam ar īsto vārdu MIĶELIS pievienojis jaunu – viņš uz pleca uztetovējis enkuru.

Markus Riva savus fanus un atbalstītājus ar jauno ķermeņa zīmējumu, kā mūsdienās ierasts, iepazīstināja ar portālu Facebook un Twitter starpniecību, pie reizes nodemonstrējot arī savu jauno, stilīgo matu sakārtojumu.

Uzreiz pēc bildes publicēšanas jaunais censonis sociālajos tīklos jau izpelnījies meiteņu komplimentus kā jaunās frizūras, tā tetovējuma sakarā.

"Tetovējums tapa jau vasarā pēc jaunā video tapšanas. Tam ir īpaša nozīme; visam manā dzīvē ir nozīme," par izvēli savu plecu izrotāt ar enkura zīmi portālam Mango stāsta Miķelis, tomēr nevēlas plašākai publikai atklāt to, ko viņam pašam nozīmē šis simbols, jo tā vēstījums esot ļoti personisks.

"Tagad kādu laiku plānoju tetovējumus vairs netaisīt, bet to nekad nevar zināt. Gan jau kādreiz," smaida Miķelis.

Šis ir jau otrais tetovējums, kuru šogad izveido dziedošais modelis. Pavasarī viņš tika pie uzraksta uz krūtīm, kas visu mūžu atgādinās par dziedošā modeļa īsto vārdu  - "Miķelis", un tetovējuma tapšanas procesu viņš pat drosmīgi atrādīja saviem talanta cienītājiem īpašā nervus kutinošā videoklipā.

Savukārt mākslinieka lielākie fani jau novērojuši, ka Markus ik pa brīdim izdaiļo savu augumu ar mākslīgiem zīmējumiem, lai piešķirt "rozīnīti" saviem videoklipiem. Arī tagad Markus ir ideju pilns un jau drīzumā gatavojas doties studijā ierakstīt jaunus skaņdarbus, ar ko palutināt Latvijas mūzikas gardēžus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!