Foto: F64

Mūziķis, grupas Tumsa solists, aktieris un dzejnieks Mārtiņš Freimanis (attēlā) ir viens no retajiem pašmāju šovbiznesa darboņiem, kurš pēdējo gadu laikā ir ignorējis visus "zvaigžņu" šovus, neiesaistoties tajos ne kā dalībnieks, ne vadītājs.

Sarunā ar izklaides portālu Mango  Freimanis stāsta, ka tādos šovos kā, piemēram, Dejo ar zvaigzni viņš nevēlas piedalīties, jo tas esot pārāk nogurdinoši. "Es šoviem esmu par vecu. Tie aizņem pārāk daudz laika, un to es labāk veltu lietderīgākām lietām," skaidro mūziķis.

Freimanis atceras, ka 2007. gadā kopā ar kompānijas Mikrofona ieraksti pārstāvi Elitu Mīlgrāvi piedalījies pirmajā Dziedi ar zvaigzni šovā, bet toreiz dziedošajam pārim šovs bija jāpamet jau pēc otrā raidījuma.

"Vienu reizi es to lietu pamēģināju un sapratu, ka man tas ne patīk, ne interesē," atklāj mūziķis, tomēr neizslēdz iespēju, ka tālā nākotnē varētu apsvērt iespēju uzdejot ar "zvaigznēm" vai piedalīties kādā citā šovā. "Kad man dzīvē vairs galīgi nekā cita nebūs ko darīt, tad, iespējams, pamēģināšu vēl reizi," smejas mūziķis.

Tā kā šovos dažkārt piedalās viņa draugi vai paziņas no šovbiznesa aprindām, Freimanis šad tad mēdz pasekot kolēģu gaitām televizora ekrānā, tomēr par lielu šovu mīļotāju viņš sevi neuzskata. "Es labāk skatos Discovery Channel, tajā ir saturīgākas un interesantākas lietas," vērtē dziedātājs.

Tāpat gana daudz laika viņam aizņem radošais darbs, jo šobrīd viņš strādā pie grupas PeR jaunā albuma, raksta vārdus sava kolēģa un drauga Laura Reinika jaunajam albumam, kā arī pamazām gatavojas grupas Tumsa 19 gadu jubilejai - šim notikumam par godu rudenī plānota jauna albuma izdošana.

Lai gan aizvadītajās brīvdienās oficiāli jau sācies pavasaris, mūziķis vēl tā atnākšanu nav sajutis. "Ārā ir drūms laiks, un tam, ka ir iestājies pavasaris, es ticēšu tikai tad, kad, izejot laukā, es sajutīšu tā smaržu," atklāj Freimanis, kurš pats gavēņa laikā nav atteicies ne no viena kaitīga ieraduma.

"Aizmirstiet par to! Es nekad neatteikšos no lietām, ko man patīk darīt. Man ir pofig par gavēņiem un to, ka citi to dara," skaidro mūziķis un, neraugoties uz to, ka jau krietnu laiku klīst runas par viņa pārmērīgo aizraušanos ar alkoholisko dzērienu lietošanu, pats uzskata, ka viņa dzīvē un attiecībās ar kaitīgajiem ieradumiem "viss ir kārtībā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!