Foto: F64

Radio Capital FM ētera balss, dziedātājs un šova Okartes skatuve uzvarētājs Mārtiņš Ruskis (attēlā), kura balss liek daudzu dāmu sirdīm pukstēt straujāk, šobrīd nožēlo, ka nav iepazinies ar kādu meiteni tramvaja pieturā.

"Tramvaja pieturā pamanīju meiteni, kura mani piesaistīja ar savu izskatu. Klāt gan nepiegāju, bet tagad nedaudz nožēloju, ka viņu neuzrunāju.

Ja kādreiz vēl šo meiteni redzēšu, noteikti ar viņu iepazīšos. Pieturā uz soliņa gan nesēdēšu un negaidīšu, bet, ja liktenis būs lēmis mums satikties, izmantošu iespēju viņu uzrunāt," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Ruskis.

Dziedātājs šobrīd bauda brīva puiša statusu un par uzmanības apliecinājumiem no daiļā dzimuma puses nevar sūdzēties, taču viņš cer, ka kādreiz satiks savu īsto sievieti.

"Par uzmanību no meiteņu puses es nesūdzos. Protams, pēc šova uzmanības apliecinājumi kļuvuši biežāki. Man arī nav nekādu pretenziju pret vienas nakts sakariem - viss ir atkarīgs no situācijas, bet vienalga vienmēr ir cerībiņa, ka izdosies sastapt to īsto un vienīgo meiteni.

Man patīk izskatīgas meitenes, taču ar to vien nepietiek - jābūt arī prātam. Protams, arī humora izjūtai jābūt un viņai jāsaprot joki. Ķermeņa parametri man nav tik svarīgi - nemeklēju meiteni, kurai būtu noteikta izmēra krūtis vai noteikta garuma kājas," pārdomās dalās mūziķis.

Par meitenēm, kuras varētu izmantot mūziķa atpazīstamību, lai iegūtu slavu, dziedātājs neuztraucas. "Es nebaidos, ka kāda varētu mani izmantot, lai gūtu popularitāti. Es jūtu, kad meiteni interesē mana personība, bet kad viņai ir savtīgi nodomi," piebilst dziedātājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!