Foto: DELFI
Pašmāju dziedātāja Kristīne Zemture jeb Kristīne Miljone, jeb Kristina Million (attēlā) nesen pārvākusies uz jaunu mitekli, tomēr prieku par jauno dzīvesvietu nedaudz aizēno likstas, ko viņai sagādājis iepriekšējais dzīvoklis.

Dziedātāja sociālajā tīklā Facebook publiski brīdinājusi savus draugus un sekotājus, lai tie uzmanās no kāda vīrieša vārdā Gints, kurš Visvalža ielā izīrē skaistus un izremontētus dzīvokļus. Patiesībā šie mitekļi esot ļoti nekvalitatīvi izremontēti, turklāt, izīrētājs esot ļoti nejauks.

"Neskatoties uz to, ka dzīvokļos ir svaigs remonts, tas, tautas valodā sakot, ir uztaisīts "ķap ļap". Strādnieki ir briesmīgi un nav kompetenti attiecīgajā jomā," savus sekotājus informējusi Miljone.

Tāpat dziedātāja arī atklājusi, ka vīrietis, kurš viņai izīrējis mitekli, ignorējis savus klientus, lai gan tie sūdzējušies, ka jumtā ir caurums un dzīvoklī tek ūdens. Arī balkona durvis esot bijušas ļoti sliktā stāvoklī, un tajās svilpojis vējš.

Tiesa, šie neesot vienīgi defekti dzīvoklī, un mūziķe pieminējusi, ka arī iekšsienas esot ledaini aukstas, jo no ķieģeļiem tās atdalot tikai plāna reģipša kārta, bet siltinājuma neesot vispār. Dziedātāja ir pārliecināta, ka dzīvokļa izīrētājs grib iedzīvoties uz citu rēķina.

"Laikam patīk uz citu rēķina uzdzīvot. Cilvēks vienkārši neatdod drošības naudu. Tas nekas, ka līgumu neparakstījām, zinot, ka ilgi tur nedzīvosim. Kā viņš saka - nav līguma, nav naudas.

Palikām bez saviem iemaksātajiem 290 latiem, nerviem un veselības. Vienīgais, ko es viņam varu novēlēt no sirds, ir caureja! Tīri dēļ attieksmes un necilvēcības dēļ," savas dusmas publiski paudusi Miljone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!