Foto: Vida Press
Laikā, kad komunikācija ikdienas dzīvē ierobežota, sociālos tīklus pārņēmuši improvizēti sarunu šovi, kuros izskan dažādas līdz šim nedzirdētas atklāsmes.

Krievijā populārā blogere Nastja Ivļejeva pašizolācijas laikā savos sociālajos tīklos uzsākusi slavenību interviju ciklu, kurā videozvanos sazvanās ar dažādām šovbiznesa zvaigznēm, starp kurām bijis arī dziedātājs Filips Kirkorovs.

Ekstravagantais skatuves mākslinieks atklājis, ka pēdējos gados viņam bijušas attiecības, kuras beigušās ar vilšanos.

"Šobrīd es esmu viens, un man šis stāvoklis patīk," atzinis Kirkorovs. "Ja es iemīlos, es kā renstelē laižu miljoniem naudas, spēku, laiku... Un pēc tam es nožēloju. Ne jau naudas man ir žēl, bet sevis, ka esmu tik daudz laika iztērējis cilvēkam, kurš nav tā cienīgs. Un galvenais – es no tā neko vērtīgu neesmu ieguvis. Pastāvīgi esmu piedzīvojis vilšanos," sūkstījies par Krievijas "popmūzikas karali" dēvētais skatuves mākslinieks.

"Man tas tā ir apnicis, ka gadījumā, ja manā dzīvē parādīsies kaut kas patiess, es, iespējams, to pat nepamanīšu," pesimistiski noskaņots ir Kirkorovs, uzsverot, ka šis gan nav akmenī cirsts – iespējams, jau rīt viņš atradīs tādas jūtas, kas "nonesīs jumtu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!