Foto: Mango
Ekstravagantākais krievu dziedātājs Boriss Moisejevs Dzintaru koncertzālē solo koncerta laikā skatītājiem publiski atzīstas par pediņu padarīšanām, jaunajiem apartamentiem Jūrmalā un mūžīgo jaunību.

Par spīti tam, ka daudziem homoseksuāli orientētiem cilvēkiem ir aizvainojošs vārda pedarasts un tā atvasinājumu lietojums, Moisejevs to lieto regulāri.

Boriss Dzintaru koncertzālē atrādīja savu jauno koncertprogrammu "Pribaltijskij roman". Kā zināms, šovasar Boriss un dziedātāja Laima Vaikule publikas vērtēšanai nodeva abu kopīgi iedziedātu dziesmu ar kopīgām atmiņām par mīlestību, ko abi savulaik izdzīvojuši Jūrmalā. Dziesmai tāds pats nosaukums, kā Borisa jaunajam solokoncertam. Laima un Boriss "Jaunā viļņa 2008" laikā Jūrmalas liedagā nofilmēja arī dziesmas videoklipu.  Tiesa Laima ar savu klātbūtni nepagodināja Borisa koncertu, jo devusies uz kūrortpilsētu Melnās jūras piekrastē Sočos, kur uzstāsies starptautiskā jauno izpildītāju konkursā "Piecas zvaigznes".

Pretrunīgi vērtētais krievu dziedātājs dziesmu starplaikos nekautrējās visiem stāstīt dažādas intimitātes iz savas dzīves. Viņš paziņoja, ka visas tās pediņu lietas, kas ar viņu saistītas, ir lieliska reklāma. Tai pat laikā, kad gados jauns vīrietis pasniedza Moisejevam ziedus, viņš skaļi iesaucās, ka puisis ir tik skaists un jau mazliet vēlāk tādus pat komplimentus dziedātājs mutiski dalīja arī sievietēm, kas Borisam dāvināja ziedus.

Vakar, kad Boriss sniedza koncertu, viņš Jūrmalā paguvis nokārtot vēl kādu būtisku darījumu. Lai gan naudas neesot pieticis mājai, viņa īpašumā tagad ir dzīvoklis Jūrmalā.

Moisejevs koncertā bārstīja jestrus jokus, mainīja ekstravagantus tērpus un pieminēja mūžīgo jaunību. Tiesa Boriss tikai runāja, ka ir mūžam jauns, bet atšķirībā no citām Krievijas estrādes megazvaigznēm, dziedātājs nav kritis plastisko operāciju nežēlastībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!