Foto: DELFI

Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" pasniegšanas ceremonijā netrūka aizkustinošu un emocionālu mirkļu, bet sociālajos tīklos par vienu no apspriestākajiem momentiem kļuva dziedātājas Evijas Vēberes un estrādes zvaigznes Olgas Rajeckas sirsnīgais apskāviens.

Jaunās mākslinieces Evijas albums "Sirdsbūt" triumfēja kategorijā "Alternatīvās vai indie mūzikas albums", un balvu viņai pasniedza Olga.

Abu dziedātāju satikšanās uz skatuves izvērtās īpaši sirsnīga un vainagojās ar ciešu, draudzīgu apskāvienu, kas sajūsmināja ne tikai publiku, bet arī tos, kuri ceremonijai sekoja līdzi pie TV ekrāniem un visu notiekošo aktīvi komentēja sociālajos tīklos.

Vēl ne tik sen atpakaļ Olga Evijas savdabīgajam dziesmas "Svētku diena" izpildījumam koncertā "Mīlestības vārdā. 18+", kas pērn novembrī notika pie Nacionālās bibliotēkas, veltīja skarbu kritiku.

Savukārt ceremonija kārtējo reizi pierādīja, ka strīdēties par muzikālo gaumi ir muļķīgi un labāk dzīvot draudzīgi, cienot vienam otru. Abas mākslinieces apliecināja – mūzika spēj vienot un saliedēt cilvēkus.

Jau vēstīts, ka balvu kā gada labākais Latvijā izdotais mūzikas albums saņēma grupas "Instrumenti" ieraksts "Atkala". Vairāk par balvu sadalījumu var uzzināt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!