Foto: instagram.com/mardeeraquel/
Sociālajos tīkls uzmirdzējusi jauna zvaigzne, un ārvalstu mediji vēsta, ka beidzot uzradusies par pašu neķītrāko popzvaigzni dēvētās Mailijas Sairusas līdziniece – 21 gadu vecā viesmīle Mardī Šaklforda (attēlā).

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, piedauzīgās amerikāņu dziedātājas dubultniece mitinās Kalifornijā. Tiesa, viņas dzīve nav nekāds "Kalifornijas sapnis" - pastiprinātas ļaužu intereses un fakta, ka Mardī izskatās pēc Mailijas, dēļ viņai nācies piedzīvot ne mazums likstu.

Kā izdevumam atklājusi Mardī, kura strādā par viesmīli, ikdienā viņai nākas sadzīvot ar aptrakušiem Sairusas faniem, kuri domā, ka satikuši savu elku. Tāpat meitene pastāstījusi, ka spert kāju ārpus mājas kļūstot arvien grūtāk, jo Mailijas fani vēlas kopā ar viņu nofotografēties un pieskarties viņai.

Meitenei savulaik naktsklubā pat nācies lūgt apsargu palīdzību, lai tie savalda aptrakušo pūli, kas, pārliecināts, ka izklaides vietā ieradusies slavenā popzvaigzne, meties Mardī virsū.

Kā jau vairums jauniešu, arī Mardī ir aktīva sociālo tīklu lietotāja, un īpaši lielu ievērību izpelnījies viņas Instagram foto blogs, kuram jau ir vairāk nekā 22 tūkstoši sekotāju.

Lai gan Mardī spītīgi turpina apgalvot, ka necenšas apzināti kopēt neķītro Mailiju, daudzus viņas taisnošanās darījusi piesardzīgus. Grūti nepamanīt, ka viesmīle savā foto blogā regulāri publiskai apskatei izliekt attēlus, kuros iemūžināta Sairusas iecienītākajā manierē - pusplika un ar izkārtu mēli. Ar Mardī Instagram blogu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!