Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā mūziķis Oskars Deigelis fanus aicināja uz sava albuma prezentāciju klubā Just. Pasākumu apmeklēja arī jaunais dziedātājs Nikolajs Puzikovs, kurš uz prezentāciju ieradās kādas meitenes pavadībā, radot jautājumu, vai puiša sirds nu ir aizņemta.

"Mēs ar meiteni, kuras vārds, starp citu, ir Elīna (attēlā kopā ar Nikolaju), esam tikai draugi. Viņai jau ir puisis. Mēs vienkārši pa draugam aizgājām kopā uz pasākumu," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Puzikovs.

Viņa paša sirds joprojām ir brīva - dziedātāja pēdējās nopietnās attiecības, kuras ilga aptuveni sešus mēnešus, izjuka pērnajā gadā, tiesa, meitenes vārdu Nikolajs neatklāj.

"Jā, man bija meitene, taču šobrīd atkal esmu brīvs un meklēju sev draudzeni. Daudzi cilvēki domā, ka mīlestība atnāks pati no sevis, taču es tomēr uzskatu, ka otru pusīti vajag meklēt. Vēlos motivēt arī citus meklēt savu īsto, jo, sēžot mājās pie televizora, attiecības neizdosies izveidot.

Kādu laiciņu atpakaļ izpildīju Mārtiņa Brauna dziesmu Es nesatiku tevi. Mani ļoti iedvesmoja un patiesi šķiet dziesmas vārdi - "Ir mīla jāmeklē, / tā nenāks pati, / tā nenāks, tā neatnāks, / ja tu mājās saldi krāc."

Es ticu īstai mīlestībai un nākotnē noteikti vēlos nodibināt ģimeni," stāsta Nikolajs. Jaunais dziedātājs atzīst, ka bieži vien grūti izveidot attiecības ar meiteni, jo nekad nevar zināt, vai viņai patīk vienkāršais puisis Nikolas Puzikovs, vai tas, ka viņš ir mūziķis.

Tāpat dziedātājs uzsver, ka atpazīstamie cilvēki Latvijā popularitātes ziņā, protams, nav salīdzināmi ar Holivudas zvaigznēm, bet viņa meitenei tomēr būtu jāpierod pie papildus uzmanības, publiskiem pasākumiem un fotogrāfiem.

"Runājot par to, kādas meitenes man patīk - nav viena sievietes ideāla vai kādi kanoni, pēc kuriem vados. Galvenais, lai meitene mani atbalsta, ir saprotoša un spēj mani piesaistīt," saka dziedātājs.

Visas daiļā dzimuma pārstāves mūziķis 16. maijā aicina uz sava jaunā singla un videoklipa Viņas varā prezentāciju klubā Just. Kā saka pats Nikolajs, viņš ir atvērts jaunām attiecībām un gatavs iepazīties ar meitenēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!