Foto: AP/Scanpix

ASV mūzikas žurnāls Billboard publicējis mūsdienu popmūzikas seksīgāko pārstāvju reitingu, kas sastādīts, balstoties uz vairāk nekā 600 000 lasītāju balsojumiem. Topā pirmās vietas ieņem Britnija Spīrsa (attēlā) un Adams Lamberts.

Lamberts, kurš kļuva populārs, pateicoties dalībai talantu šovā American Idol, pēdējā laikā sadarbojas ar leģendāro grupu Queen, un par šo dziedātāju kā seksīgāko vīrieti popmūzikā nobalsojuši 26 procenti Billboard lasītāju.

Vīriešu konkurencē otro vietu ieņem Adams Levins no grupas Maroon 5 (12%), trešo vietu ieguvis tīņu elks no Kanādas Džastins Bībers (10%), ceturtā pieder Enrikem Iglesiasam, bet līderu piecinieku noslēdz Bils Kaulics no Tokio Hotel.

Vēl Top 10 iekļuvuši Bruno Marss, Džons Bon Džovi, Kriss Brauns, Ašers un Dreiks.

Par seksīgāko dziedātāju sievieti Billboard lasītāji atzinuši Britniju Spīrsu, par kuru nobalsojuši 45 procenti lasītāju. Viņai seko Lady Gaga (12%), Bejonsa Noulza (8%), Rianna un Keitija Perija.

Pēdējās piecas vietas seksīgāko dziedātāju pirmajā desmitniekā ieņēmušas Demija Lovato, Madonna, Dženifera Lopesa, Nikija Mināža un Teilore Svifta.

Šā gada martā Billboard izveidoja arī pelnošāko izpildītāju reitingu, kura pirmajā pozīcijā atradās Teilore Svifta, kas 2011. gadā nopelnījusi 35,7 miljonus ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!