Foto: Privātais arhīvs

Par spīti skeptiķu izteiktajām aizdomām par to, ka Kombuļu Inese (attēlā ar mīļoto) tā arī paliks vien itāļa brūtes statusā, jo pēc diviem neveiksmīgiem mēģinājumiem Paskvālem Adario visa precēties kāre pazudusi, itālis atklāj, ka beidzot izzinājis visu Ineses skarbo dzīvesstāstu un gatavs viņu vēl šogad ņemt par sievu.

"No Itālijas atgriezāmies kā ģimene - četratā. Manā dzimtajā pilsētā Inesei izdevās sniegt veselus divus koncertus, un viņa saņēma ļoti daudz uzslavu. Itāļiem Inese ir tiešām iepatikusies, visi kā viens ir sajūsmā par viņas skaisto balsi.

Ceru, ka nākamgad Inesei jau izdosies sarīkot kārtīgu lielkoncertu manā dzimtenē," gandarījumu par to, kā mīļotā uzņemta dzimtenē, DELFI Izklaidei pauž Paskvāle.

Latvijas sabiedrības domas par skatuves dīvu dalās - kamēr daļa no sirds fano par viņas mūziķu un tur īkšķus par to, lai allaž atklātajai sievietei beidzot izdotos sakārtot arī mīlas lietas, citi smīn par to, ka pārīša kāzas atkal un atkal tiek atceltas, un pat izteikuši domu, ka Paskvāle nemaz netaisās precēt Inesi ar visu viņas šokējošo pagātni. 

Itālis var nomierināt tautu - viņš par Ineses pagātni visu uzzinājis.

"Es ļoti labi zinu viņas stāstu. Zinu, kā Inesei nācies ciest, un par to visu, ko viņa pārdzīvojusi, mīlu viņu vēl vairāk. Viņa ir ļoti sirsnīga un jūtīga sieviete. Un viņai ļoti vajadzīga mīlestība - to es sapratu jau pirmajā dienā, kad iepazinos ar viņu skaipā," sirsnīgi par izredzēto izsakās itālis.

Abu nākotni viņš redz kopā - itālis jau plāno mīļotajai organizēt koncertus arī savā dzimtenē un tas, ka arī citi itāļi pēc koncertiem met acis uz latvju skaistuli, Paskvāli nesatrauc - drīz Inese piederēs tikai viņam arī oficiāli.

"Es Inesei ļoti uzticos, tāpat, kā viņa uzticas man. Tagad es droši varu atbildēt, ka esam sākuši gatavoties lielajai dienai. Es ceru apprecēt Inesi tik ātri, cik vien tas iespējams. Ceru, ka tas notiks vēl šogad," nepacietīgs ir Paskvāle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!