Foto: Reuters/Scanpix/LETA
ASV popmūzikas zvaigzne Demija Lovāto otrdien tika nogādāta slimnīcā Losandželosā pēc narkotiku pārdozēšanas. Šobrīd viņas veselības stāvoklis ir stabils, ziņo ASV mediji.

Losandželosas Ugunsdzēsības departamenta preses sekretāre apstiprināja, ka ārkārtas situāciju darbinieki aizveduši uz slimnīcu 25 gadus vecu sievieti no adreses, kas atbilst Lovāto dzīvesvietai, bet nenosauca viņu vārdā un neraksturoja viņas veselības stāvokli.

Slavenību ziņu vietne TMZ publicēja ārkārtas telefonsarunas audioierakstu, kurā teikts, ka Lovāto bijusi bezsamaņā un atdzīvināta ar "Narcan" – nazālu aerosolu, kas tiek lietots opiātu pārdozēšanas gadījumos.

Žurnāls "People" citēja Lovāto tuva anonīma ziņu avota teikto, ka dziedātājas stāvoklis ir stabils un ka pārdozētā narkotika nav heroīns, kā sākotnēji bija ziņojusi TMZ.

Lovāto pārstāvji neatbildēja uz lūgumiem sniegt komentārus.

25 gadus vecā Lovāto ir bijusi atklāta par savu cīņu ar narkotiku atkarību, depresiju un ēšanas traucējumiem. 2012. gadā uzņemta dokumentāla filma "Demi Lovato: Stay Strong" stāsta, kā viņa šņaukusi kokaīnu vairākas reizes dienā, bet spējusi panākt rehabilitāciju un atsākt veiksmīgu karjeru.

Pirms mēneša Lovāto nāca klajā ar dziesmu "Sober", kurā norāda uz atgriešanos pie vecajiem paradumiem un par to atvainojas vecākiem.

2015. gadā sniegtā intervijā modes žurnālam "Elle" Lovāto sacīja, ka domājusi par pašnāvību jau no septiņu gadu vecuma, lai gan sešu gadu vecumā bija sākusi aktrises karjeru bērnu televīzijas seriālā "Barney and Friends".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!