Foto: DELFI

Šonedēļ notiekošajā jauno izpildītāju konkursā Jaunais vilnis 2013 pulcējušās daudzas Krievijas šovbiznesa zvaigznes – daļu no viņām pavada asistenti un menedžeri, kas nepieciešamības gadījumā aizsargā no pārāk uzmācīgiem faniem vai fotogrāfiem, bet ir arī tādi, kuri izvēlējušies krietni vien nopietnāku apsardzi.

Visapsargātākās personas titulu šī gada Jaunajā vilnī noteikti ir godam pelnījis reperis Timati (attēlā) - viņš, uzturoties Jūrmalā, pārvietojās kopā ar pārīti milzīgu tēvaiņu, kuri acīgi uzmanīja, lai viņu aizbilstamajam nenotiktu kas nelāgs.

Atšķirībā no pērnā gada, kad brangie vīri no Timati neatkāpās ne soli, šogad viņi bija kļuvuši krietni pielaidīgāki, un mēģinājumu laikā pat bija vērojams, ka slavenais reperis apkārt klaiņo vienatnē.

Sestdienas vakarā Timati Dzintaru koncertzālē bija nolēmis sarīkot improvizētu fotosesiju pie pagalmā izstādītajām Filipa Kirkorova kartona figūrām, un tas bija vienīgais brīdis, kad repera apsargi, iespējams, abu mūziķu saspīlēto attiecību dēļ, tramīgi centās novērst jebkādus fotografēšanas mēģinājumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!