Foto: DELFI

Šķiet, grūti atrast cilvēku, kurš nekad nebūtu dzirdējis par pikanto momentu no filmas The Seven Year Itch, kad slavenās aktrises Merilinas Monro baltā kleitiņa noplandījās vējā, viņai uzkāpjot uz ventilācijas šahtas. Šo slaveno mirkli uz savas ādas izbaudījis arī mūziķis Reynsi jeb Reinis Sējāns (attēlā).

Populārās un tautā iemīļotās apvienības Instrumenti dalībnieki Reynsi un Jānis Šipkēvis jeb Shipsi šobrīd atrodas ASV, un abi mūziķi, protams, savas ceļojuma gaitas atspoguļo sociālajos tīklos. Puiši iemūžinājuši arī Sējāna "slavas mirkli" - stāvēšanu uz ventilācijas šahtas.

Holivudas naktsklubā Tru Nightclub izveidots īpašs stūrītis, kur jebkurš interesents var iejusties Merilinas ādā un izbaudīt vēja brāzmas zem kājām.

Šo iespēju nav smādējis arī Sējāns, kurš, uzkāpis uz ventilācijas šahtas, kautrīgi pozē Šipkēvicam, kurš viņu filmē. Tiesa, baltās kleitiņas vietā mūziķim ir tādas pašas krāsas krekliņš, kuru viņš kautri stiepj uz leju, atveidojot Monro kustības.

Lai gan iespēja izbaudīt Merilinas piedzīvotās sajūtas ir gana ievērojams notikums, Amerikā abiem mūziķiem gadījies vēl kāds interesants brīdis - puiši satikuši pašmāju dziedātāju Lauri Reinku, kurš arī šobrīd laiskojas štatos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!