Foto: DELFI

Latvijā pazīstamais itāļu dziedātājs Roberto Meloni (attēlā) vairāku mēnešu garumā piedalījās Lietuvas talantu šovā Lietuvos Balsas, tomēr līdz finālam viņam nav izdevies tikt – aizvadītajā nedēļas nogalē mūziķis saņēma pārāk mazu skatītāju atbalstu.

Pats Roberto gan neskumst, ka šovs viņam beidzies. Kā stāsta mūziķis, iknedēļas braucieni uz Lietuvu bijuši ļoti nogurdinoši un laikietilpīgi. Turklāt viņš šajā pārraidē nemaz nav piedalījies, lai uzvarētu.

"Galvenais, ko ieguvu šovā, ir jauni kontakti un atpazīstamība Lietuvā. Lietuvos Balsas piedalījās vairāki jaunieši, kuru mērķis bija kļūt pamanāmiem, pierādīt sevi, taču man bija citi mērķi," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Roberto.

Kā stāsta dziedātājs, viņam šovā paveicies ar mentoriem - ar abiem skolotājiem mūziķim izveidojušās ļoti labas un draudzīgas attiecības. Tuvākajā laikā Roberto plāno doties un Lietuvu, lai ar savem padomdevējiem apspriestu tālākos nākotnes plānus.

Pa šo laiku viņš pāris reizes jau uzstājies lietuviešu auditorijai - banketos un kā viesmākslinieks dažādās pārraidēs. Meloni nolēmis iekarot šīs zemes tirgu, un dalība talantu šovā, viņaprāt, bija labs veids, kā iegūt atpazīstamību. Tagad tikai atliek apgūt lietuviešu valodu.

"Jau vairākus mēnešus pie privātskolotājas apgūstu lietuviešu valodu. Jāatzīst, ka tā ir ļoti sarežģīta, taču esmu apņēmies to iemācīties, jo nejūtos ērti, ka nevaru komunicēt ar lietuviešiem viņu valodā," noslēgumā saka Roberto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!