Foto: DELFI
Ja pirms pāris gadiem dziedātājas Sabīnes Berezinas (attēlā) koncertu apmeklētāji sačukstējās par meitenes apaļīgo puncīti, nu faniem atkal nav labi – dziedātāja esot kļuvusi pārāk kārna. Māksliniece izskaidro, kas ir viņas izskata izmaiņu cēlonis.

DELFI Izklaide pēdējā laikā saņēmusi vairākas ziņas no Sabīnes talanta cienītājiem, kurus, apmeklējot mākslinieces šovus, pārsteidzis tas, cik māksliniece kļuvusi kaulaina. Klausītāji uztraucas, vai jaunā meitene, kura savulaik apcelta puncīša dēļ, necieš no ēšanas traucējumiem vai pārlieka stresa. Sabīne var nomierināt fanus.

"Tās ir sekas tam, ka savulaik nepaklausīju mammu un staigāju ar īsiem krekliņiem, apaukstējot urīnpūsli. Pēc pārciestās ilgās ārstēšanās un antibiotiku terapijas mana vielmaiņa ir mainījusies," sarunā ar DELFI Izklaidi sava kalsnuma iemeslus skaidro Sabīne.

Meitene smejas, ka, ja agrāk bijis jāmeklē dažādas diētas, ar kuru palīdzību tikt vaļā no liekajiem apaļumiem, nu jādomā, kā dzīvot, lai augums neizskatītos pārāk izdēdējis. "Ēdu pilnīgi visu, pat majonēzi.

Taču tagad nevaru ne vēderiņu, ne dubultzodu uzaudzēt. Bet esmu sapratusi vienu – cilvēkiem nekad nebūs labi. Agrāk runāja, ka esmu pārāk resna, tagad sačukstas, ka kļuvusi kaulaina," smej Sabīne.

Dziedātājai pēdējā laikā viena veselības liga seko otrai. Pēc problēmām ar urīnpūsli māksliniece nu atkal spiesta sevi saudzēt, jo ārsts brīdinājis par problēmām ar balss saitēm.

Šī iemesla dēļ Sabīne gaidāmo vasaru pavadīs saudzīgā režīmā. "Dziedāt turpināšu tikai kopprojektā ar Rassel. Piedalīšos pasākumos kā žūrijas locekle, vadīšu dažādas ballītes, tāpat priekšā interesants projekts Karaoke čempionāts, kura ietvaros meklēsim jaunus dziedātājus.

Tagad nedrīkstu sevi pārslogot, taču tajā pašā laikā nedrīkstu arī pazust no aprites, jo atgriezties mūzikā pēc pārtraukuma būtu ļoti grūti," skaidro Sabīne.

Viņa atklāj, ka laikā, kad ārsts ieteicis ar dziedāšanu iepauzēt, centīsies sakārtot citas svarīgas lietas – Sabīnei padomā autovadītāja apliecības iegūšana un mašīnas iegāde.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!