Populārā pašmāju dziedātāja Samanta Tīna daudzus apbur ar savu sievišķību un šarmu. Taču "STV Pirmā!" realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" jaunākajā sērijā dziedātāja atklājusi, ka arī viņa, gluži kā ikviena sieviete, nav pilnīgi apmierināta ar sava ķermeņa formām.

"Ir brīži, kā jebkurai sievietei, kad es sevi patīku, un ir brīži, kad es sev nepatīku. Loģiski, ka sievietei ir kādas lietas, kas viņai sevī nepatīk. Man tiešām gribētos plakanāku vēderu, gribētu stingrākas kājas. Es to apzinos un no tā nekautrējos. Tas ir mans ķermenis un pie tā ir jāstrādā," atzinusi Samanta.

Jau vēstīts, ka šis pavasaris Samantai Tīnai nesa negaidītu vilšanos – Covid-19 pandēmijas dēļ atceltais starptautiskais "Eirovīzijas" dziesmu konkurss liedza viņai īstenot sen loloto sapni par kāpšanu uz lielās "Eirovīzijas" skatuves.

"Astoņus gadus es esmu centusies, cīnījusies, un tad vienkārši notiek kaut kāda dabas kataklizma, un viss. Tu tur neko nevari izdarīt," emocijās šovā "Slavenības. Bez filtra" dalījās Samanta, piebilstot, ka kameru priekšā gan neraudāšot, jo esot jau izraudājusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!