Foto: DELFI
Dziedošajai trenerei Solvitai Avakjanai jeb Sollai (attēlā) gada pirmā puse nav bijusi viegla. Neveiksmju vajāta, Solla pat bija atmetusi ar roku koncertēšanai un ārstēja sevi ar sportu, bet nu viņa atkal ir enerģijas pilna beidzot sasniegt sen kārotās šovbiznesa virsotnes.

"Man bija iestājusies visai liela pauze. Janvārī uzstājos Jēkabpilī, bet pēc tam uz pusgadu pazudu. Pārdzīvoju smagu posmu, pusgadu to vien darīju, kā ļoti intensīvi trenējos.

Pirms pāris nedēļām man atkal bija uzstāšanās "Ms. Top of the World Plus Size 2016" konkursā. Pēc tās sapratu, ka man ir jāturpina nodarboties ar mūziku," sarunā ar "Delfi Izklaidi" pēdējā pusgada laikā pārdzīvoto atstāsta Solla.

Uzreiz pēc šīs atklāsmes viņa metusies intensīvā darbā. "Atradu divus puišus – 19 un 25 gadus vecus, viņi būs mani fona dejotāji. Mums jau bija pirmais treniņš, puiši lietai pieiet ļoti nopietni – pa nakti bija sadomājuši soļus.

Man tagad ir plāns izveidot koncertprogrammu ar abiem dejotājiem, lai varētu sniegt šovus. Sapratu, ka, ja uzstājos viena, tas nav tik interesanti, bet ar dejotājiem fonā uzreiz viss izdosies. Varbūt tā arī bija mana sākotnējā kļūda.

Gribam filmēt klipu un rudenī jau prezentēt albumu," enerģijas pilna ir Solla. Viņa spriež, ka sadarbība ar puišiem būs viņas panākumu atslēga un nodrošinās siltu vietiņu Latvijas mūzikas biznesā.

"Es domāju, ka man izdosies ar to labi nopelnīt! Es neapstāšos, kamēr nesasniegšu mērķi! Jā, draugi man saka – Solla, brauc taču uz Krieviju, uz Ameriku, tur ir lielāki honorāri. Skatos, kā Intars Busulis vai Jānis Stībelis kaut ko drusku Maskavā uztaisa un jau pelna. Redzēju, kāds līmenis ir "Muz TV" šovā.

Jautāju – kāpēc man tā nav?" neizpratnē talantīgā dziedātāja. Solla apņēmusies darīt visu, lai arī viņai tas būtu.

Karjeras dēļ arī privātās dzīves lietas noliktas otrajā plānā. Māksliniece ir nogurusi cīnīties ar bijušo draugu Artūru Duboku par tiesībām satikt kopīgo meitiņu, un arī ar jauno igauņu mīļoto attiecības nesasteidz.

"Dzīvē viss mainās, arī plāni mainās," tā dzīvesgudrā sieviete, kura nesen mainījusi arī dzīvokli, jo sapratusi, ka tik liels miteklis viņai vairs nav nepieciešams. Vēl kāds interesants pavērsiens, kas dod Sollai papildus iedvesmu – par viņas hitu interesi izrādījusi kāda filmas veidotāja.

"Autobusā iepazinos ar meiteni, kas uzņem dokumentālo filmu pati par sevi. Viņai tā iepatikās mana dziesma, ka viņa palūdza, vai to nevar izmantot filmā. Es, protams, atļāvu, tā ir jauna iespēja," par liktenīgajām dzīves nejaušībām priecīga Solla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!