Foto: AFI

Piektdien, 12.septembrī, nepatīkams starpgadījums noticis Liepājas 1.rokkafejnīcā. Mūziķis Tomass Kleins, kurš jau pirms šī gadījuma bija pazīstams kā diezgan nesavaldīgs cilvēks, piekāvis divus grupas Cacao dalībniekus – Andri Ērgli un Jāni Strazdu. Par notikušo informēta arī policija.

Konflikts izcēlies piektdienas pēcpusdienā, kad rokkafejnīcā bijis diezgan daudz ļaužu. "Tas pat nebija īsti konflikts, drīzāk viena cilvēka cirks," portālam Mango atzina Ērglis. "Viņš pienāca klāt, pateica tikai vienu frāzi un tad iesita pa degunu. Tas vēl nebūtu nekas, bet pēc kādām divdesmit piecām minūtēm viņš atgriezās ar kaut kādu dzelzs stieni, laikam riteņu atslēgu un iesita ar to kolēģim Jānim Strazdam."

Ar Kleinu Mango neizdevās sazināties, taču viņa sacītajā, pēc Ērgļa vārdiem, bijis kaut kas par "izrunāšanos kā vīriem". Īstas skaidrības par konflikta iemesliem nav. Vismaz neviens no mūziķiem to nevēlas atklāt.

Brīvdienās Ērglis nav juties labi. Viņš juties visai miegains, un bijušas arī galvassāpes, tāpēc nav izslēgts, ka mūziķim ir smadzeņu satricinājums. Ārsta slēdziena tam gan vēl nav. Pēc notikušā Kleins nedz Ērglim, nedz Strazdam atvainojies neesot. "Viņš jūtas kā varonis," pauda Ērglis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!