Foto: F64

Populārais latviešu estrādes mākslinieks Viktors Lapčenoks (attēlā) licis daudzu sieviešu sirsniņām pukstēt straujāk, tāpēc nav brīnums, ka dažas no viņām kļuvušas vai trakas. Izrādās, kāda ērmīga sieviete pat mēģinājusi viņam izprecināt savu meitu.

"Tas bija septiņdesmitajos gados. Notika koncerts āra estrādē. Pēc uzstāšanās man klāt pienāca kāda sieviete, kura bez mazākās vilcināšanās lūdza, lai apprecu viņas meitu.

Sieviete man norādīja uz savu atvasi, kura atradās cilvēku pūlī. Sākumā nedaudz apjuku par šo piedāvājumu, taču, ieklausoties tajā, ko sieviete man stāsta, sapratu, ka īsti pie pilnas saprašanas viņa nav," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Lapčenoks.

"Protams, es piedāvājumu pieklājīgi noraidīju un aizbildinājos, ka mana sirds jau ir aizņemta. Biju pārsteigts par to, ko viņa man lūdza, taču ļaunu prātu neturēju, jo, kā mēdz teikt, - uz slimajiem un trakajiem jau nedusmojas," smej skatuves mākslinieks.

Pats Lapčenoks bijis vairākkārt precējies, tostarp ar ne mazāk leģendāro dziedātāju Noru Bumbieri, taču visas viņa laulības bijušas pēc abpusējas piekrišanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!