Foto: Kadrs no video

Lai arī leģendārās rokgrupas "Pērkons" līderis Juris Kulakovs sevi dēvē par pēdējās paaudzes Rīgas hipiju un viņam ir arī bohēmista un dumpinieka slava, viņa mājas sajūtā skaidri redzams tradicionālais latviešu dzīves skatījums, kārtība un sirds siltums. Šajā gaumīgi iekārtotajā koka "pasaku namiņā" paviesojies "360TV" raidījums "Pasaki to skaļi".

"Esmu īsts latvietis, un tas "savs kaktiņš, savs stūrītis zemes" man ir ļoti svarīgs. Tas pamatīgums varbūt man no tēva – viņš bija Līvānos mežkungs, pats uzbūvēja mājiņu upes krastā, un, kā atvēra durvis, tā nonāca savā "ofisā"," atklāj Kulakovs.

Raidījumā atklājas arī dažādi interesanti fakti no mūziķa biogrāfijas. Piemēram, viņiem abiem ar kundzi ir izteikta vājība uz ļoti neparastiem automobiļiem, un vienu šādu unikālu eksemplāru viņš arī nodemonstrē – "Citroen 2CV" jeb tā dēvēto "pīli", kas franču filmās vienmēr izjūk detaļās.

Tāpat Kulakovs ar lepnumu uzsver, ka "Pērkons" ir un visdrīzāk arī paliks vienīgā Latvijas rokgrupa, kurā veseliem četriem dalībniekiem piešķirti Triju Zvaigžņu ordeņi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!