Foto: Reuters/Scanpix

Bijusī grupas Spice Girls dalībniece, modes dizainere un futbolista Deivida Bekhema laulātā draudzene Viktorija Bekhema (abi attēlā) pēdējo gadu laikā regulāri tiek ierindota kārnāko šovbiznesa zvaigžņu sarakstos, bet savulaik viņa lepojās ar krietni vien kuplākām ķermeņa formām.

Runas par to, ka Viktorija savulaik mākslīgi palielinājusi krūtis, bet vēlāk no krūšu implantiem sava tēla dēļ atteikusies, klīdušas jau sen, bet līdz šim to appliecinājušas tikai daiļavas fotogrāfijas.

Nesen bijusī dziedātāja sniegusi interviju žurnālam Allure, kurā viņa beidzot pati komentējusi šīs baumas, apstiprinot to patiesumu un to, ka viņa patiesi izņēmusi krūšu implantus.

"Jā, man to vairs nav. Tāda sajūta, it kā es tos toreiz būtu vienkārši nopirkusi,"" uz intervētāja tincināšanu atbildējusi Bekhema, kura arī atzinusies, ka vairs neskuj kājas, bet spalviņu likvidēšanai izvēlas lāzerepilāciju.

Protams, intervijā viņa arī slavējusi savu laulāto draugu, norādot, ka Deivids ir fantastiskākais vīrietis, kuru viņa jebkad satikusi.

Jau vēstīts, ka Bekhema krūtis palielināja deviņdesmito gadu beigās, kad kopā ar grupu Spice Girls iekaroja atpazīstamību arī ārpus Lielbritānijas robežām.

Pēc kāda laika viņa savu tēlu mainīja, un reizē ar kuplajām krūtīm un draiskajiem matu griezumiem Viktorija kādā brīdī atteicās arī no smaidīšanas - pēdējo gadu laikā viņa fotogrāfiem lielākoties pozē ar sakniebtām lūpām un drūmi pieliektu galvu, un paparaci par vienu no lielākajām veiksmēm uzskata Bekhemas iemūžināšanu kaut vai ar smaida atblāzmu sejā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!