Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē Balvos norisinājās par pastāvīgu tradīciju kļuvušais pasākums Motociklu vasara, un šogad tas noslēdzās ar pavisam nebēdnīgām izklaidēm.

Motociklu vasara Balvos notika jau devīto gadu, un šoreiz tā vienkopus bija pulcējusi aptuveni 500 motociklistus no visas Latvijas - pārstāvētas bija Liepāja, Saldus, Rīga, Jūrmala, Rēzekne, Sigulda un citas pilsētas.

Pasākums, kuru rīko motoklubs Spieķi vējā tā prezidenta Anda Grāvīša vadībā, ik gadus tiek atklāts ar vērienīgu motociklu parādi, kurā simtiem spēkratu rūcina cauri pilsētai, bet vēlāk visas nakts garumā Balvos notika jautrs pasākums ar dažādām atrakcijām.  

Motociklisti sacentās pret tautas pārstāvjiem siena ruļļa velšanā, centās noturēties uz "buļļa" un piedalījās jautrās moču stafetēs, bet pasākuma nagla bija striptīzs, kurā ar dejām iesākumā priecēja motociklistu meitenes.

Kad visi jau bija iesiluši, ikvienam tika dota iespēja kāpt uz skatuves un izģērbties ''tautas striptīza'' sacensību ietvaros.

Šogad īpaši atsaucīgi bija puiši, kuri nekautrējās savus labumus demonstrēt ļaužu tūkstošu priekšā, bet nedalītas skatītāju simpātijas izpelnījās trakulīgā Velta no Lizuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!