Foto: Mango

Piektdien, 20. janvārī, Ventspils Olimpiskajā centrā sākās mēģinājumi Latvijas radio 2 pop un roka dziesmu aptaujas Muzikālā banka 2011 noslēguma koncertam, kurā uz skatuves kāps vai visi šobrīd aktuālākie popmūzikas izpildītāji.

Piektdienas pēcpusdienā pēc fona dejotāju mēģinājuma kā pirmais skaņu tehniku pārbaudīja Oskars Deigelis, kurš uzreiz pēc mēģinājuma steidza atpakaļ uz Rīgu, lai uzstātos talantu šova Okartes skatuve 2 pirmajā koncertā, bet jau sestdien jaunais dziedātājs mēros ceļu atpakaļ uz Ventspili.

Tāpat piektdien iemēģināt skatuves dēļus bija ieradušies liepājnieki Ivo Fomins un Andris Ērglis, kā arī perkusionists Nils Īle, jaunais dziedātājs Miks Dukurs un citi aizvadītā gada vērtīgāko dziesmu topā iekļuvušie skatuves mākslinieki.

Šogad Muzikālās bankas tiešraides skatītājiem sestdienas vakarā būs iespēja baudīt ne tikai dziesmu aptaujas topā iekļuvušo mākslinieku – Aijas Andrejevas, Laura Reinika, grupas Musiqq un citu –, kā arī viesu sniegumu, bet arī priecēt acis ar vērienīgu ūdens šovu, kas papildinās katru priekšnesumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!