Foto: Publicitātes attēli
Vairāk nekā 800 viesu piektdienas vakarā ar savu klātbūtni pagodināja "dārgā gala" veikala "Sky&More" piecpadsmito pastāvēšanas gadadienu. Viņu vidū, protams, arī sabiedrībā zināmas sejas.

Klātesot uzņēmējiem, sabiedrībā zināmām personām un kaislīgiem modes sekotājiem, ar krāšņu šovu tika izrādītas iepirkšanās centra jaunākās kolekcijas – vairāk nekā desmit pasaulslavenu dizaineru darinājumi.

Šogad, veikalam atzīmējot 15. dzimšanas dienu, tā saimnieki parūpējušies par īpašu vērienu, piedāvājot iespaidīgu modes rokoperu. Tajā piedalījās Dināra Rudāne, Daumants Kalniņš, balerīnas, stīgu kvartets un pat Rīgas Doma kora skolas gospeļkoris. "Šova organizēšanā tika iesaistīti 155 cilvēki, 35 skatuves mākslinieki, radītas iespaidīgas dekorācijas, kostīmi un šova elementi," saka iepirkšanās centra vadītāja Kristīne Dombrovska.

Publikā galvenokārt turīgi ļaudis. Pasākumu pagodināja bijušais basketbolists Andris Biedriņš ar sievu Madaru, uzņēmēja un sabiedrības dāma Marika Ģederte, kā arī citi. Klāt bija arī miljonāra Oļega Fiļa draudzene Kristīne Jelinska, tiesa, bez paša Fiļa. Tāpat pasākumu apmeklēja arī uzņēmējs Kaspars Krištopans – viņš pozēja kopā ar dāmu, kas gan nav viņa kundze Maija Rozīte-Krištopane. Lustēs metās arī influenceris Felipe Gabriels, kurš pats bija modelis lielveikala modes skatē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!