Foto: Publicitātes foto
Trešdien, 20. aprīlī, universālveikalā "Stockmann" aizvadīta šā gada pavasara/vasaras modes skate, demonstrējot sezonas aktuālās tendences un apģērbu salikumus. Kā ierasts šāda veida sarīkojumos, pasākumu apmeklēja gan sabiedrībā jau zināmi cilvēki, gan tie, kuri par tādiem vēlas kļūt.

Jaunākās tendences apģērbu modē devās ievērtēt gan šīs jomas profesionāļi, gan stila eksperti un modes entuziasti – lielākoties dažāda kalibra influenceres. Par pasākuma muzikālo noformējumu un vadību rūpējās dīdžejs Toms Grēviņš un pasākumu vadītāja Ketija Šēnberga.

Viesu vidū bija tādas atpazīstamas personības kā mūziķi Katrīna Gupalo, Andrejs Osokins un Laura Raila-Lakstīgala, TV raidījumu vadītāji Ramona Salmiņa un Kaspars Ozoliņš, rotu zīmola vadītāja Agnese Zeltiņa, modes mākslinieks Dāvids, dizainere un stiliste Dace Krieviņa-Bahmane, PR speciālists Deniss Ševelevs, horeogrāfe Baiba Klints, kā arī blogeri.
Skatē bija aplūkojami apģērbi no zīmolu "Trussardi", "Versace", "Armani", "Ralph Lauren" un citām jaunajām kolekcijām. Kā skaidro lielveikala stiliste Sintija Selicka-Užane, šajā pavasarī, lai būtu pavisam stilīgi un laikmetīgi, uzmanība jāpievērš dažādu izmēru brillēm, neordināras formas somām, krāsainiem apaviem un zābakiem, kombinējot tos ar kostīmiem, lielizmēra trenčiem un "oversize" žaketēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!