Foto: Publicitātes foto

Erotisko fotogrāfu meistars Sergejs Kondrašins arī nākamgad neatstās savas daiļrades cienītājus bez erotiskā kalendāra. Šoreiz pat tiks piedāvāti veseli divi pikanti kalendāri, bet īpaši krāšņu sezonu piedzīvos Kondrašina erotiskais realitātes šovs Calendar Live.

"Šogad akcentu likām uz realitātes šovu, tāpēc arī kalendārs iznāks nedaudz vēlāk. Realitātes šova otrā sezona sāksies jau 12. decembrī," izklaides portālam Mango atklāj Kondrašina dzīvesbiedre Bogdana.

Erotiskajā realitātes šovā Calendar Live, kuram Kondrašins ir gan idejas autors, gan režisors, gan producents, piedalīsies septiņas skaistules no piecām valstīm - Latvijas, Igaunijas, Zviedrijas, Lielbritānijas un Ukrainas.

Meitenes ir vecuma robežās no 20 līdz 34 gadiem. Šova žūrijā būs arī Latvijā populāras personas - meitenes vērtēs aktieris Ivars Kalniņš, mūziķis Intars Busulis un modes māksliniece Anna Led.

"Šoreiz nedēļā būs skatāmas piecas sērijas, un šovu varēs redzēt trīs valstīs - Latvijā, Igaunijā un Ukrainā," atklāj Bogdana, piebilstot, ka Latvijā erotisko realitātes šovu redzēsim telekanālā REN TV Baltic.

Realitātes šova 15 sērijas tapušas gleznainajos Grieķijas kalnos, un visu šovu caurstrāvos dieviešu tematika. Tāpat kā iepriekš, šova finālistes izvēlētas ar tiešsaistes balsojuma palīdzību.

Tā kā Kondrašini šogad lielāko daļu spēku ieguldījuši kvalitatīva realitātes šova veidošanā, erotiskā kalendāra izdošana ir mazliet iekavējusies, taču Bogdana mierina visus erotisko foto cienītājus, solot, ka vēl šogad būs iespēja tikt pie veseliem diviem Kondrašina veidotiem pikantiem kalendāriem.

"Kā atsevišķs projekts iznāks kalendārs ar realitātes šova uzvarētājas bildēm, bet otrajā kalendārā būs redzamas skaistas modeles, kuras atlasītas konkursa kārtībā," skaidro fotogrāfa dzīvesbiedre un atklāj, ka Latvijas slavenības šoreiz kalendāram nepozēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!