Foto: DELFI

Sestdienas, 22. decembra, vakarā, Vecrīgas viesnīcas Grand Palace restorānā Suite pulcējās smalki viesi, lai piedalītos īpašā Ziemassvētku ieskandināšanas ballītē, kuras mērķis bija ne tikai iepriecināt tās dalībniekus, bet arī savākt rotaļlietas labdarībai.

Ziemassvētku noskaņu pasākuma organizatores pienākumus bija uzņēmusies dziedātāja Natālija Tumševica, kura vienmēr uzsvērusi, ka paralēli savai dziedātājas karjerai un biznesa iecerēm viņa uzskata par savu pienākumu atvēlēt laiku arī labdarības projektiem.

Starp ballītes viesiem bija viesnīcas vadītāja Bernarda Loeva laulātā draudzene Svetlana, bijušā baņķiera Valērija Kargina bijusī sieva Tatjana, kura ir bieža viešņa Grand Palace notiekošajās ballītēs, skaistumkonkursu organizētāja Liene Skulme un citi veiksmīgi dažādu jomu pārstāvji.  

Ziemassvētku prepārtija viesiem bija iespēja ne tikai baudīt gardu cienastu un dzērienus, bet arī noklausīties pasākuma "vaininieces" jaunākās dziesmas un dejot līdz pat rīta gaismai. Tāpat netika aizmirsts arī labdarības ballītes galvenais mērķis, un bērnunamos dzīvojošajiem mazuļiem tika savākti lieli dāvanu maisi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!