Foto: Mango
Vakar tirdzniecības centrā "Galerija Centrs" risinājās konkursa "Max Factor top model look 2008" fināls. Šova laikā, kamēr žūrijas locekļi vienojās par pirmo trīs vietu ieguvējām, konkursa dalībnieces uz mēles demonstrēja elegantos Žanetes Auziņas vakartērpos.
Žanetes Auziņas vakartērpi apvieno sevī gan praktisku pielietojamību, gan variācijas iespējas un sievišķīga stila neatkārtojamību. Tērpi piemēroti ikvienai dzīves situācijai un radīti, atstājot iespēju tos pārveidot gandrīz līdz nepazīšanai, pieskaņojot nepieciešamajai noskaņai un apstākļiem.

Modes māksliniece Žanete Auziņa beigusi Rīgas Lietišķās mākslas vidusskolu ar diplomu modes dizainā, studējusi dizainu un reklāmu Baltijas Starptautiskajā Akadēmijā. Kā dizainere piedalījusies starptautiskos modes šovos, strādājusi par modes redaktori modes un stila žurnālā "Pastaiga" un bijusi idejas autore starptautiskajam modes šovam "Stils un mode", kā arī izveidojusi Baltijas modes festivālu "Mode. Māksla. Mūzika". Žanete Auziņa veidojusi tērpus teātra izrādēm un mākslas filmām. Iegūta arī neviltota klientu un modes ekspertu, to skaitā pasaules modes lietpratēja "Vogue" atzinība - žurnālā tika aprakstīta 2005. gada pavasara - vasaras kolekcija "Vadmotīvi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!