Foto: DELFI
Otrdienas, 1. aprīļa, vakarā Spīķeru koncertzālē ar modīgu burziņu tika atklāta jau 20. Rīgas modes nedēļa, kuras ietvaros līdz pat sestdienai stilīgākajiem rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja baudīt daudzu atzītu zīmolu jaunāko kolekciju skates.

Atklāšanas pasākuma laikā, atzīmējot apaļo jubileju, tika godināti uzticamākie modes nedēļas atbalstītāji, dalībnieki un organizatori, tāpat viesiem bija iespēja baudīt īpaši 20. jubilejai tapušu videofilmu un, protams, dzērienus un uzkodas.

Pasākumu apmeklēja krietns pulciņš populāru personu - starp viesiem varēja sastapt modeli un dīdžeju Marku Rivu, TV raidījumu vadītāju Renāru Zeltiņu, pasniedzēju Ievu Adamsu, brīvmākslinieku Kašeru, modes blogeri un modeli Jaroslavu Barišņikovu un daudzus citus modes un stila dzīves interesentus.

Šajā modes nedēļā organizatori ir parūpējušies par jaunu norises vietu - skates šopavasar notiks luksusa klases modes centra Podium piektajā stāvā, kas pilnībā tiks nodots Rīgas modes nedēļas norisei. Jaunas telpas ir lielākas, modernākas un funkcionālākas, līdz ar to ērtākas gan dalībniekiem, gan apmeklētajiem.

Modes nedēļas skašu programmas ietvaros varēs aplūkot Latvijas modes jaunākas nākamās sezonas tendences, ko piedāvās jau labi zināmi dizaineri un zīmoli - Katya Katya Shehurina, Anna LED, Natālija Jansone, One Wolf, Red Salt, ALEXANDER PAVLOV, NARCISS, NÓLÓ, BeCarousell, Paviljons un QooQoo, M-Couture un Alexandra Westfal. Savu debijas uznācienus šosezon piedzīvos Baiba Ladiga un Inga Nipāne ar savu zīmolu IN.

Viena no intriģējošākajām šīs Rīgas modes nedēļas viešņām ir Paola Balzano no Itālijas. Savukārt no kaimiņvalstīm gaidāmi zīmoli D.EFECT (Lietuva) un Pohjanheimo (Igaunija), kas Latvijas publikai ir jau labi pazīstami un ar savu sniegumu ir iemantojuši auditorijas simpātijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!