Foto: Vida Press
Holivudā jau zina: kad pošas uz "Oskaru" ceremoniju, jāpadomā arī par tērpu, ko vilks uz balvas "afterpārtiju" – to Beverlihilsā ik gadu organizē "Vanity Fair". Arī šogad pēc Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas aktrises un industrijas cilvēki lustējās slēgtajā ballītē un, kā ik gadu, arī šogad modes zinātāji saskatījuši sliktas gaumes piemērus.

Vissliktāk tērpto "Vanity Fair" ballītes viesus apkopojis taboīds "Mail Online". Šogad ar gaumes trūkumu izcēlušās ne tikai otrā līmeņa zvaigznes, bet arī godalgotas diženas aktrises. Piemēram, izcilā Halle Berija šogad ballējās melnā dīvainas formas kleitā, kas nu nemaz neglaimoja viņas sportiskajam augumam.

Šā gada "Oskaru" "afterītī" ar pārmērīgu atkailināšanos izcēlās dažas dāmas, kuras par tērpa centrālo elementu bija izvēlējušās krūšturi. Piemēram, Olīvija Vailda. Bet vistālāk gājusi 24 gadus vecā transseksuālā modele Hantere Šafere, kura savas krūtis piesedza ar vienu vienīgu putna spalviņu.

Itin kā no guļamistabas uz balli bija ieradusies arī lielo izmēru modele Ešlija Grehema – viņai mugurā sarkans zibēja, šķiet, peņuārs. Kurpretī seriālu aktrise Daniela Bruksa notikumam par godu bija rūpīgi satuntulējusies pūkās.

Ar rotaļīgu kleitu – visu vienos ziedos – izcēlās jauniņā aktrise Irisa Apatova, savukārt angļu aktrise Andera Rīsboro ar savu tērpu, liekas, nostājusies tikumības sardzē – tas ir pavisam tālu no jutekliskuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!