Foto: Arkady Gluhih

Otrdienas, 26. marta, vakarā Rīgas Centrāltirgū startēja šī pavasara Rīgas modes nedēļa, un atklāšanas pasākums vienkopus pulcēja stilīgākos rīdziniekus, labi zināmus saviesīgās dzīves baudītājus, preses pārstāvjus, kā arī modes gardēžus un entuziastus.

Pavasara modes svētku atvēršanas svētki notika soctīklotāju, influenceru un kvalitatīva ēdiena mīļotāju iecienītajā "Centrālajā Gastro Tirgū", kas uz vienu vakaru tika pārvērsts par modīgu šovrūmu.

Kā vēsta modes nedēļas rīkotāji, pasākums vienkopus pulcējia teju 500 viesu, kuriem tika prezentētas divu pašmāju ielu modes zīmolu – "Public Makes Images" un "BLCV by Bulichev" – jaunākās kolekcijas.

Rīgas modes nedēļas organizatori šo vietu zīmīgi izvēlējās, lai atspoguļotu modes pasaules kā tādas un Latvijas modes zīmolu dažādo spektru. Šajā stilīgajā vietā atklāšanas pasākuma viesi baudīja Eiropas daudzkultūru metropoles atmosfēru, labāko no pašmāju mūsdienu demokrātiskās ielu modes un dažādu virtuvju ēdienus un dzērienus, gan arī krāšņu ballīti vakara izskaņā.

Starp atklāšanas ballītes apmeklētājiem bija tādi modes aprindās labi zināmi ļaudis kā māksliniece Ieva Bondare,stila lietpratējs Jaroslavs Barišņikovs, stiliste Dace Bahmane-Krieviņa, uzņēmēja Sveta Leva un daudzi citi modīgi ļaudis.

Rīgas modes nedēļa noslēgsies 30. martā, ar pilnu pasākuma programmu var iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!