Foto: instagram.com/ninomalobodymod/
Kamēr daži aprobežojas tikai ar ādas aptetovēšanu, pīrsingu duršanu, matu un nagu pieaudzēšanu un citiem izdaiļošanas veidiem, neiztrūkst arī tādu, kas gatavi izmēģināt kaut ko daudz ekstrēmāku – tintes ievadīšanu acābolos.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Austrālijā aizsācies jauns modes kliedziens - acu baltumu aptetovēšana. Kā vēsta The Daily Mail, tādos sociālajos tīklos kā Twitter un Instagram arvien biežāk tiek publicētas bildītes, kurās ļaudis dižojas ar acāboliem visās varavīksnes krāsās.

Tiek ziņots, ka ķermeņa izdaiļošanas salonu ķēdes Luna Cobra pārstāvji jau kādu laiku saviem Austrālijas klientiem piedāvā unikālu pakalpojumu - tintes ievadīšanu acu baltumos. Lai gan procedūra nav pārāk patīkama un tā ir visai bīstama, neiztrūkst entuziastu, kas gatavi to izmēģināt.

Vairāki ārsti jau pavēstījuši, ka acābolu aptetovēšanai var būt baisas sekas, un šī procedūra var izraisīt aklumu vai pat vēzi. Tiesa, tiem, kuri seko modei, ir pilnīgi nospļauties par šiem brīdinājumiem.

Vairāki kolorīti personāži, kuru acu baltumos ievadīta tinte, sociālajos tīklos pazīmējušies ar bildītēm, kurās iemūžināti krāšņi izdaiļotie acāboli, un reti kuru foto atstājuši vienaldzīgu.

DELFI Izklaide piedāvā nelielu apkopojumu ar pašiem krāšņākajiem foto, kas vietnē Instagram apzīmēti ar mirkļbirku #eyeballtattoo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!