Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar modīgu pasākumu tirdzniecības centrā Spice tika atklāts veikals Denim Dream, un veikaliņa prezentācijas pasākumā gozējās arī vairākas sabiedrībā zināmas personas.

Lai potenciālajām pircējām sagādātu īpašu svētku noskaņojumu, visām veikala atklāšanas apmeklētājām pie ieejas tika pasniegtas dzeltenas rozes, kas acīmredzami uzlaboja viešņu noskaņojumu.

Par muzikālo noformējumu pasākumā rūpējās viens no pieprasītākajiem pašmāju dīdžejiem, modelis un dziedātājs Markus Riva, bet kā īpašs pasākums Denim Dream veikaliņa apmeklētājiem bija sarūpēta modes skate.

Tajā savas modeļu dotības demonstrēja dziedošā aktrise Vita Baļčunaite, atraktīvā dažādu televīzijas raidījumu vadītāja Ketija Šēnberga, kā arī dziedātāja Samanta Tīna, kura pēdējā laikā iesaistījusies daudzos ar modi saistītos projektos.

Kā vēsta veikala Denim Dream pārstāvji, jaunajā tirdzniecības vietā ir iespējams iegādāties kvalitatīvu zīmolu apģērbu gan sievietēm, gan vīriešiem, un pārstāvēti ir tādi zīmoli kā Guess, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Fornarina, Desigual, Mustang, Calvin Klein, Tom Tailor un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!