Foto: AFP/Scanpix/LETA
Holivudas aktrise Keitija Holmsa pirmo reizi cilvēkos izgājusi kopā ar savu jauno draugu – Holmsas mīļotais ir mūziķis, kurš par aktrisi ir desmit gadus jaunāks, raksta "Page Six".

Šogad aprit desmit gadu, kopš izjuka Keitijas Holmsas laulība ar Tomu Krūzu – abi bija precējusies sešus gadus un šajās attiecībās piedzima meita Suri, kura palika mātes aizgādniecībā.

Pēc šķiršanās no Krūza Holmsai bija romāns ar mūziķi Džeimiju Foksu, vēlāk arī ar šefpavāru Emilio Vitolo, taču šīs attiecības izjuka. Nu 43 gadus vecā aktrise cilvēkos izgājusi ar kopā ar savu jauno partneri – par viņu desmit gadus jaunāko mūziķi, "Grammy" balvai nominētu komponistu Bobiju Vūtenu.

Pāris kopīgi apmeklējis vairākus pasākumus, regulāri redzēti kopā arī Ņujorkā uz ielas un abi atstāj ļoti iemīlējušos cilvēku iespaidu. Kā ziņo mediji, Vūtens jau iepazīstināts ar Holmsas māti – visi kopā pastaigājušies pa Centrālparku Manhetenā.

To, ka Holmsai ir jaunas attiecības, viņa apstiprināja pagājušajā mēnesī, taču tikai tagad ar jauno draugu parādījusies publiskā saviesīgā pasākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!