Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 2. oktobra, vakarā iepirkšanās centrā Spice pulcējās sabiedrībā zināmi cilvēki, lai novērtētu austriešu luksusa zīmola Wolford pirmo butiku Latvijā.

Pasākuma vadīšana bija uzticēta šarmantajai Annai Lieckalniņai, kura savulaik atpazīstamību iekaroja kā dažādu televīzijas projektu dalībniece un vadītāja, bet tagad pievērsusies krietni vien apgarotākai nodarbei un kļuvusi par dziednieci.

Arī starp viesiem bija krietns pulciņš sabiedrībā zināmu cilvēku - multimākslinieks Kašers, veselīga dzīvesveida popularizētāja Elita Drāke, dziedātāja Laura Raila, šova Latvijas princese pirmās sezonas uzvarētāja, dūla un blogere Katrīna Puriņa un citi stilīga dzīvesveida cienītāji.

Kā vēsta zīmola pārstāvji, veikaliņš ir izvietots 30 m2 platībā un atrodas tirdzniecības centra pirmajā stāvā. Wolford apmeklētājiem piedāvā plašu preču klāstu: gatavos apģērbus, zeķes un zeķbikses, veļu, tostarp koriģējošu, kā arī aksesuārus.

Veikala interjers ir ieturēts aktuālā minimālisma stilā, un to raksturo gaiši, neitrāli toņi kombinācijā ar pamanāmiem akcentiem, un jau šobrīd butikā ir pieejami zīmola jaunākie rudens-ziemas kolekcijas modeļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!