Foto: Vida Press

Dženifera Lopesa Afleka un Bens Afleks – ASV tabloīdi viņus mīlīgi dēvē vienkārši par Beniferiem – iegādājušies pasakainu mājvietnu Beverlihilsā, kur turpmāk dzīvos paši kopā ar savu kuplo bērnu pulciņu. Nams maksājis 60 miljonu dolāru, un mīlētāji par to norēķinājušies skaidrā naudā, ziņo TMZ.

Afleku pāra jaunā mājvieta būs Beverlihilsā – to viņi par skaidru naudu iegādājušies savas ģimenes ligzdiņai. Mīlnieku villā ir 12 guļamistabas, 24 vannasistabas, liels baseins un arī pilna izmēra basktebola laukums. Visā mājā iebūvētas jaunākās tehnoloģijas.

Namam ir arī tā dēvētais viesu penthauss, sarga māja, garāža ar iespēju tur novietot 12 automašīnas, kā arī vesels sporta zāles komplekss – tas Dženiferai varētu būt īpaši svarīgs nosacījums, lai izvēlētos tieši šo māju.

Kā vēsta TMZ, šī Kalifornijas villa savulaik bija pārdošanā par 135 miljoniem ASV dolāru, tad cena nokritās līdz 75 miljoniem un nu Afleks ar Lopesu to iegādājušies par 60 miljoniem.

Nams atrodas divu hektāru plašā zemes gabalā un no tā paveras "brīnišķīgs skats uz kalniem". Īpašums atrodas 20 minūšu brauciena attālumā no lidostas.

TMZ vēsta, ka pāris jaunajās mājās ievācies jau tūlīt pēc pirkuma veikšanas – paparaci uzņemtās fotogrāfijas liecina, ka furgoni ar paklājiem, mēbelēm un mantām nama pagalmā iebrauca jau jau drīz pēc darījuma.

Afleks un Lopesa ir veiksmīgi apvienojuši savas ģimenes – pārim ir bērni no iepriekšējām laulībām. Kā zināms, mīlnieki apprecējās Lasvegasā 2022. gadā. Viņu mīlasstāsts sākās sen, taču tad abi izšķīrās, lai atkal viens otru pa jaunam atrastu 17 gadus vēlāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!