Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē iepirkšanās centrā Galleria Riga norisinājās jaunā TV3 projekta Iepirkšanās pavēlnieces dalībnieču atlase, kas bija piesaistījusi gana lielu daiļā dzimuma pārstāvju uzmanību.

Kā vēsta TV3 pārstāvji, jaunā šova atlasei bija reģistrējušās 86 dalībnieces ar dažādu gaumi un stila izjūtu, bet to, kā iepirkties kārajām jaunkundzēm un dāmām veiksies un kuras iegūs tiesības piedalīties iepirkšanās spēlē, būs iespēja uzzināt nākamajā nedēļā interneta portālā TV3 Play.

Pirmais šova Iepirkšanās pavēlniece raidījums skatītāju vērtējumam tiks nodots 3. februārī, un šajā nedēļā sacensībās piedalīsies sabiedrībā zināmas dāmas - Anna Lieckalniņa, Una Ulme, Ieva Adamss un Zane Pabērza.

Katrai sievietei raidījumā tiek piešķirta nedēļas tēmai atbilstoša iepirkumu summa, tiek dots konkrēts uzdevums, un raidījuma dalībniecei, iekļaujoties piešķirtajos naudas līdzekļos, jāspēj apģērbties visatbilstošāk izvirzītajam uzdevumam.

"Manuprāt, tas ir labi un interesanti pavadīts laiks, izaicinājums un priecīgs notikums. Forši, ka tās lietas paliek mums. Aizraujoši ir gan komentēt citu dalībnieču izvēli, gan saņemt vērtējumu. Lielākais piedzīvojums un azarts ir iekļauties gan summā, gan laikā," dalību šovā komentējusi Lieckalniņa.

Ja vēl kādai iepirkšanās un skaistumkopšana vienmēr aktuāla, tad Iepirkšanās pavēlnieces komanda aicina visas Latvijas sievietes, sākot no 18 gadu vecuma, izmantot iespēju un pieteikties. Pieteikšanās anketu dalībai TV3 jaunajā raidījumā Iepirkšanās pavēlnieces var aizpildīt TV3 mājas lapā www.tv3.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!