Foto: Privātais arhīvs/publicitātes foto
Par dīdžejmeiteni Elīnu Fūrmani jeb Ellu Latvijā krietnu brīdi nekas nebija dzirdēts, un izrādās, ka pa šo laiku ir notikuši interesanti pavērsieni arī viņas personīgajā dzīvē. Jau divarpus gadus Ella ir kopā ar savu jauno afroamerikāņu draugu Nati. Kā abi iepazinās, to Elīna pastāstījusi šovā "Slavenības. Bez filtra".

"Mēs iepazināmies, pateicoties manai draudzenei Rūtai. Mans draugs ir dīdžeju menedžeris, un Rūta viņam bija iedevusi manu "Instagram" kontu, sakot – zinu foršu dīdžejmeiteni, varbūt jūs varat kaut ko profesionāli sabīdīt! Mēs sākām sarakstīties, un sanāca, ka sabīdījām arī ne tikai profesionālās lietas," par iepazīšanos ar mīļoto vīrieti stāsta Ella.

Pāra attiecības lielā mērā attīstījās Covid-19 pandēmijas zīmē, kad ar otru cilvēku gluži vai piespiedu kārtā sanāca pavadīt kopā ļoti daudz laika.

Vai Ellas prātā nepavīdēja doma arī par kovidlaika bēbīti? "Būtu nedaudz par ātru uzreiz plānot mazuli. Katram ir savs ceļš ejams – viens apprecas 21 gadu vecumā un uzreiz plāno mazuli, citam tas notiek vēlāk, bet citam varbūt vispār tas nav lemts. Un tas nav nekas slikts," par ģimenes papildinājumu spriež Fūrmane, kura Amerikā dzīvo jau 11. gadu.

Jau vēstījām, ka Fūrmane un viņas puisis šoruden apciemoja Latviju, bet nu jau devušies tālāk ceļojumā pa Eiropu. Fūrmane žurnālam "Kas Jauns" teica, ka Natem Latvijā kopumā ļoti patīkot, taču esot ļoti auksti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!