Foto: DELFI/Privātais arhīvs
Kolorītā Alīna, kuru TV šovu skatītāji iepazina sociālajā šovā "Caur ērkšķiem uz..." 2018. gada sezonā, šobrīd ir sasniegusi 155 kilogramu svaru un nobriedusi radikālākajai no svara samazināšanas metodēm – bariatrijai jeb kuņģa samazināšanai. Kādreizējā TV zvaigzne lūdz līdzpilsoņu palīdzību saziedot operācijai nepieciešamo summu.

Kā portālam "Delfi" saka Alīna Jorova, bariatrijas operācija maksā 4200 eiro, taču viņai līdz šim izdevies sakrāt tikai 344 eiro. Lūgumu ziedot atlikušo summu bijusī TV zvaigzne ievietojusi sociālajos tīklos "Facebook" un "TikTok".

Alīnai ir 31 gads, trīs bērni un daudz virssvara. "Tas nav tikai kosmētisks defekts, liekais svars būtiski traucē man pilnvērtīgi dzīvot un pavadīt laiku kopā ar bērniem, tostarp ir apgrūtināta došanās pastaigās," skaidro Alīna, kura TV šovu cienītājiem palikusi prātā ar savu aso un trāpīgo mēli ērkšķu šovā pirms pieciem gadiem.

"Vēlos lūgt līdzcilvēku palīdzību manas jaunās un pilnvērtīgās dzīves sākumam," saka sieviete. Viņai jau "nolikts" konsultācijas datums gan Jūrmalas, gan Siguldas slimnīcās, taču naudas pašai operācijai vēl nav.

Pārmaiņas notikušas arī Alīnas privātajā dzīvē. 2021. gadā vēstījām, ka viņa iestūrējusi laulības ostā un kļuva par Galilejeva kundzi, pārim piedzima meitiņa. "Taču viņš izrādījās "abjūzers", tas ieveda mani depresijā un galu galā arī pie liekajiem kilogramiem," portālam "Delfi" saka kolorītā dāma. Patlaban viņa ir bērna kopšanas atvaļinājumā, tāpēc ar naudu ģimenē ir švaki. "Kā varu, tā bērnus uzturu. Mēs nedzīvojam slikti, jo es pārsvarā uz sevi ekonomēju," – tā Alīna.

Pirms dalības šovā Alīna bija atkarīga no azartspēlēm, nesmādēja arī uzdzīvi un narkotikas. Alīna dzīvoja pastāvīgā naudas trūkumā, viņas mantas regulāri atradās lombardu plauktos, bet līdz ar nokļūšanu šovbiznesā viņas dzīve gāja augšup.

Sievietei var ziedot uz Lietuvā reģistrētu kontu Alina Jorova LT023500010016237118.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!