Foto: Vida Press
Naktū uz pirmdienu Losandželosā aizvadīts visgaidītākais pasākums kino industrijā – ikgadējā Kinoakadēmijas balvu ceremonija "Oskars". Kā ierasts, šovbiznesa dāmas tam pošas ar īpašu rūpību, un vislabākos stila piemērus varēja vērot uz sarkanā paklāja.

Triumfu svinot filmai "Viss visur vienlaikus", filmas galvenās lomas tēlotāja Mišela Jeo ceremoniju apmeklēja bagātīgi diskrētā baltā kleitā no modes nama "Dior".

Filmas "Valis" aktrise Honga Čau "Oskara" vērotājus pārsteidza ar pavisam īpatnēju kleitu – elegantā rozā satīna tērpā ar spīdīgu melnu "paklājiņu" šlepes vietā.

Mišela Viljamsa atgādināja sniegpārsliņu. "Chanel" sniegpārsliņu ar augstākās raudzes dimantiem uz tās, bet 64 gadus vecā Endžela Baseta pozēja ultravioletā kleitā no "Moschino" zīmola.

Nobela balvas ieguvēja cilvēktiesību aktīviste Malala uz 'Oskaru" ieradās spīdīgā sudraba drānā no Ralfa Lorēna modes nama, bet dziedātāja Rianna visu uzmanību piesaistīja ar melnas ādas kleitu, kas izcēla viņas grūtniecību.

Krāšņā rozā "princešu" kleitā no modes nama "Valentino" ieradās aktrise Stefānija Hsu, savukārt modele Kara Delavinja izkāpusi no sava depresīvā perioda un ceremonijā mirdzēja dziļi sarkanā kleitā, kas darināta pie Holivudas vecmeistariem.

Baltā Veras Vangas kleitā ar atkailinātu vēderu ieradās aktrise Mindija Kalinga, un vislabāk tērpto zvaigžņu desmitnieku noslēdz Lady Gaga, kas šim pasākumam bija izvēlējusies pamatīgu "Versace" kleitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!