Foto: Publicitātes attēli
Klāt TV sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz…" piektās sezonas lielais fināls un jau šovakar skatītāji uzzinās, kura no dāmām – Kristīne, Madara vai Marija - kļūs par uzvarētāju. Notikumam par godu dalībnieces patīkami uzpostas.

Gatavojoties projekta noslēgumam, finālistu trio piedzīvojušas sievišķīgu lutināšanu un spilgtas pārvērtības – gan izvēloties tērpus modes apģērbu veikalā (tur izvēršas drāma, jo kleitas nav "Ērkšķu" meiteņu iecienītākais apģērbs), gan saceļot īstu furoru Siguldas skaistumkopšanas salonā. Finālistes izbauda plašu emociju un notikumu gammu – gan friziera, grima, skropstu pieaudzēšanas meistares un pat pīrsinga procedūras, kā arī vaksāciju.

Kā modes dāmas sajutīsies visas "Ērkšķu" finālistes, taču īpaši spilgti jaunajā tēlā mirdzēs Marija. Iepriekš viņa priekšroku deva puiciskam, vīrišķīgam stilam, taču nu viņa uzplaukusi no jauna!
Ieraugot sevi spogulī, Marija knapi valda asaras un nespēj noticēt, ka tā patiesi ir viņa. "Tie ir divi dažādi cilvēki – tāda, kā es biju un tas, ko redzu tagad. Es sevi nevaru atpazīt. Domāju, ka arī turpmāk turpināšu krāsoties," saka Marija, kura ar savām pārvērtībām pamanījusies saraudināt visu brīnumaino pārvērtību komandu.
Jau vēstījām, ka no 11 šova dalībniecēm finālā iekļuva trīs pēdējās palikušās – Marija, Madara un Kristīne. Šova fināls – 8. decembra vakarā pl. 21 kanālā "STV Pirmā!".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!