Foto: F64

Trešdien, 29. maijā, populārā estrādes māksliniece Laima Vaikule pie sevis uz Jūrmalu ciemos bija aicinājusi draugus no mūziķu aprindām un preses pārstāvjus, lai pastāstītu jaunumus par savu festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala 2019", kas Dzintaru koncertzālē risināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākuma viesiem bija ekskluzīva iespēja aplūkot dziedātājas skaisto savrupnamu.

Vaikules izsmalcinātā villa atrodas Bulduru prospektā. Lai gan pērnā gada nogalē izplatījās runas, ka dziedātājas īpašumam, kas jau vairākus gadus ir pārdošanā, uzradies potenciālais pircējs, ar kuru tiek vestas sarunas, Laima pati joprojām saimnieko savā savrupnamā.

Festivāla preses konference norisinājās villas pagalmā, kur bija izveidota neliela skatuve. Pasākuma viesiem un mediju fotogrāfiem bija unikāla iespēja ne tikai pirmajiem uzzināt visus festivāla jaunumus, bet arī izstaigāt un aplūkot dziedātājas skaisto īpašumu, kura dārzs šobrīd ir plaukumā.

Pašmāju prese pērn vēstīja, ka eksperti Vaikules grezno Jūrmalas īpašumu savulaik atzina par 4,5 miljonu eiro vērtu.

Savukārt portālā "Royal Real Estate" sludinājumā par nama pārdošanu norādīts, ka "māju Bulduru prospektā Jūrmalā Laima Vaikule kopā ar labākajiem Latvijas arhitektiem iekārtoja veselus piecus gadus, ēkas arhitektūrā un interjerā ieliekot savu individualitāti un eleganci".

Šie sludinājumā minētie vārdi nav tukša runāšana – Vaikules īpašumā netrūkst dažādu krāšņumkrūmu, ziedu, skulptūru un ekscentrisku dizaina objektu. Tāpat arī Laima ir izveidojusi baseinu, kurā mitinās krāšņas karpas.

"Lakonisms un detaļu nepārsātinātība, no budistu klostera Kioto atvesti zvaniņi koku zaros, zelta zivtiņas strautiņā pie mājas – tas viss rada plašuma un viegluma iespaidu. Vaikules mājā viss pakārtots viņas dzīves kredo – kārtība un disciplīna. Katra telpa ir ar savu elpu un raksturu, nekas nav atstāts kā pašsaprotams. Šarms, harizma un individualitāte raksturo šo namu, gluži kā pašu mākslinieci," tā sludinājumā raksturots skaistais īpašums.

"Delfi Izklaide" piedāvā novērtēt jaunākos savrupnama foto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!