Foto: F64

Aizvadītajā nedēļā notikušajā jauno izpildītāju konkursā Jaunais vilnis 2013 tika izrādīti ne tikai krāšņi tērpi, iespaidīgas krūtis, skaistas meitenes un citi statusa apliecinājumi, bet arī glaunas automašīnas.

Tiesa, pārlieku lielu automobiļu daudzveidību visas nedēļas garumā pie Dzintaru koncertzāles novērot nevarēja, jo daļa šovbiznesa zvaigžņu uz koncertiem tika atvestas īrētos auto, bet daudzi viesi, kuriem nebija VIP caurlaižu, savas mašīnas atstāja tuvējās stāvvietās. 

Viens no iespaidīgākajiem auto festivāla nedēļā bija nodots Jaunā viļņa rīkotāja Igora Krutoja rīcībā - viņš uz vakara koncertiem tika vests ar Rolls-Royce Ghost modeļa limuzīnu, kas maksā aptuveni pusmiljonu eiro.

Tāpat lielu uzmanību piesaistīja dziedātāja Laima Vaikule, kura vairākus vakarus koncertu norises vietā ieradās savā Jaguar kabrioletā.

Atšķirībā no pārējām Jaunā viļņa zvaigznēm, kuras uz festivālu veda šoferi, Vaikule pati bija sēdusies pie automašīnas stūres un pat izmantoja iespēju uz noslēguma koncertu atvizināt savu draugu - jokaino Krievijas dziedātāju Borisu Moisejevu.

VIP stāvvietā varēja aplūkot arī Bentley Mulsanne modeļa auto, kas maksā aptuveni 300 tūkstošus eiro un piesaistīja daudzu foto Jaunā viļņa viesu uzmanību, supermašīnu Audi R8 no vācu tūninga ateljē Prior Design, kas maksā aptuveni 100 tūkstošus eiro, 2008. gada izlaiduma Bentley Arnage auto aptuveni 100 tūkstošu eiro vērtībā un citus greznus un vērtīgus spēkratus.

Pēdējā konkursa dienā lielas pie koncertzāles sanākušo skatītāju ovācijas izpelnījās Moskvich 2138 modeļa auto padomju laiku milicijas automašīnu noformējumā, kuru Jaunā viļņa nedēļā varēja apskatīt arī ļoti svarīgajiem viesiem rīkotajā Zivju ballē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!