Foto: Publicitātes foto

Īsi pirms šomēnes gaidāmā Ineses Galantes ikgdējā festivāla "Summertime", Zunda torņu (agrāk "Z-Towers") augstceltnē Pārdaugavā šaurā klausītāju lokā notika festivāla prelūdijas pasākums, kurā dziedāja pati Galante, kā arī spēlēja augsta līmeņa mūziķi.

Festivāla priekšvakarā ekskluzīvajās telpās Zunda torņos tika aizvadīta festivāla prelūdija. Vakara garumā pasākuma viesi baudīja pasaulslavenās operdīvas un festivāla patroneses Ineses Galantes priekšnesumus Andreja Osokina klavierpavadībā, kā arī Ineses Galantes talantu muzikālos priekšnesumus ar Rīgas panorāmas skatu no 30. stāva.

Vakara viesu vidū bija Latvijas eksprezidenti Raimonds Vējonis un Valdis Zatlers ar kundzēm, Jūrmalas mērs Gatis Truksnis, "Latvijas Gāze" valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis, bijušais Rīgas mērs Oļegs Burovs, aktrise Lilita Ozoliņa, uzņēmēji Aija un Pēteris Šmidres, TV raidījumu vadītāja Maija Silova, baletdejotāja Lita Beiris, uzņēmēja Sveta Loeva, dīva Ieva Adamss, TV raidījumu vadītāja Gunta Līdaka, Amerikas un Izraēlas vēstniecību Latvijā pārstāvji, kā arī citi biznesa pasaules un laicīgās sabiedrības pārstāvji.

Atgādinām, ka 8.‒21. augustā Jūrmalā norisināsies starptautiskais pasaules un klasiskās mūzikas festivāls "Summertime ‒ aicina Inese Galante", kas ieņem godpilnu vietu Eiropas festivālu vidū. Aizraujošie džeza, fanka, rokenrola un iecienītās klasikas ritmi jau 16. reizi saplūdīs kopā Dzintaru koncertzālē, lai šī muzikālā vasara kļūtu patiesi neaizmirstama.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!